divendres, 15 de febrer de 2013

EL MOST




El Guillem ha trobat la resposta. Ja sabem el que li ha passat al most.

Guillem, ens ho pots explicar en el blog?






3 comentaris:

  1. El pingüí emperador (Aptenodytes forsteri) és el més gran de tots els pingüins i només viu a l'Antàrtida. El seu nom científic, forsteri, li va ser donat en 1844 en honor al naturalista alemany Johann Reinhold Forster. Destaquen com a grans nedadors, per la seva particular forma de protegir-se del fred, per la seva monogàmia i el peculiar viatge que realitzen a la recerca del seu lloc de cria.
    Un estudi fet l'any 2012, cartografiant mitjançant un satèl·lit de imatges de molta alta resolució (Very High Resolution satellite images) va demostrar que la població total de pingüins emperador era el doble de la que s'havia considerat anteriorment. Amb aquest sistema s'han comptat uns 595.000 pingüins emperador respecte als 300.000 estimats anteriorment

    ResponElimina
  2. Hola Lídia i pingüins. He descobert perque s´ha fet mal be el most. Perque si hi ha molta cantitat d´oxigen, s´oxiden les coses.

    ResponElimina