diumenge, 10 de febrer de 2013

QUÈ SABEM DELS PINGÜINS?


 

Abans de començar a aprendre coses dels pingüins ens hem preguntat que és allò que creiem que ja sabem.
Se'ns han acudit moltes coses, al llarg del projecte comprovarem si són certes o no.


QUÈ SABEM DELS PINGÜINS?

  • El pes dels pingüins és d'entre tres i cinc kg. (Alejandro).
  • Els pingüins mascles impressionen a les femelles (José).
  • Els pingüins mengen peixos, gambes i calamars (Guilherme i Bryan).
  • Viuen al Pol nord (Claudia).
  • Viuen al Pol sud (Sara).
  • No tenen fred (Rubén).
  • El pingüí Emperador té cresta (Jordi).
  • Els ous els guarda la femella entre les seves potes (Carla).
  • Són mamífers (Madeleine).  
  • Neden a l'aigua freda (Nerea).
  • Salten a l'aigua (Nízar).
  • L'enemic del pingüí és la foca guepard, l'orca, l'ós polar i el lleó marí (Justine i Guillem).
  • Són bons nedadors (Guilherme).
  • Van en grup (Jordi).
  • Són ovípars (José).
  • Mesuren entre 65 i 73 cm. (Alejandro). 

2 comentaris:

  1. ¿Lidia,sabies que els pingüins viuen al pol sud i altres molt a prop de el Ecuador

    ResponElimina
  2. Hola Alejandro!
    Podries buscar quins tipus de pingüins viuen a prop de l'Equador...

    Bona feina, felicitats!

    ResponElimina